آیه به آیه ی قرآن کریم از عظمت امیرالمؤمنین سخن می گوید

    به گزارش شلمچه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمّد امیری سوادکوهی از نویسندگان و محققان جوان و مؤلف کتاب  اتمام حجّت ، در مصاحبه ای اختصاصی با خبرگزاری  شلمچه نیوز در شهر مقدس قم، به تبیین شخصیت با عظمت حضرت مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی علیه السلام پرداخت.
    وی بر این باور است که حقانیت حضرت امیرمؤمنان علی علیه السلام در آیه به آیه ی قرآن کریم و کتب آسمانی تبیین گشته و با این وجود حجت الهی بر پیروان تمامی ادیان و مذاهب تمام شده است.
    سوادکوهی در این مصاحبه پرده از گفتار یکی از بزرگان و صاحب نظران اهل تسنن برداشته که در اعترافی بی سابقه از عظمت بی نظیر امام علی علیه السلام سخن گفته که در نوع خود کم نظیر است.
    وی دراین باره تصریح کرد: حاكم حسكاني از بزرگان و اندیشمندان اهل تسنن در تفسیر آیه ی أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلاً كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّماءِ نقل مي كند كه شخصي خدمت امام باقر علیه السلام رسيد و معناي آيه « أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّماءِ » را پرسيد ، امام باقر علیه السلام فرمود : « مقصود از شجره محمّد صلی الله علیه و آله است ، و مقصود از فرع علي علیه السلام است و مقصود از ثمره و ميوه حسن و حسين  علیهماالسلام هستند و منظور از شاخه  فاطمه سلام الله علیهااست و ميوه هاي آن شاخه  فرزندان فاطمه ، امامان  علیهم السلام هستند و مقصود از برگ شيعيان و دوستان ما اهل بيت علیهم السلام مي باشند و چون يكي از شيعيان ما از دنيا برود برگي از آن مي افتد و چون فرزندي از آنها به دنيا آيد برگ سبزي به جاي آن مي رويد . » پرسيده شد منظور از « تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا » چيست ؟ فرمود : « مقصود علوم ائمه علیهم السلام است كه در حلال و حرام و حج و عمره به شيعيان آنها مي رسد .» و همچنين در تفسير مجمع البيان آمده است كه منظور از كلمه خبيثه ، بني اميه علیهم اللعنه و العذاب الالیم هستند و در تفاسير ديگر آمده است كه منظور از شجره خبيثه نیز بني اميه  هستند .
    حجت الاسلام امیری سوادکوهی در ادامه تأکید کرد: دلیل بهشت و جهنم نیز حب و بغض نسبت به مولایمان امیرمومنان علی علیه السلام است و حقیقتاً اگر همه مردم شیعه می شدند ؛ خدای متعال جهنم را خلق نمی کرد و این سخن  پیامبر خدا صلی الله علیه و آله است که به نقل از خدای متعال چنین فرموده است : اگر همه مردم بر محور ولایت علی علیه السلام اجتماع کرده بودند هرگز جهنم را خلق نمی نمودم .
    کارشناس و متخصص غدیر در ادامه ضمن  بررسی شخصیت والای امیرمؤمنان علی علیه السلام در ادیان و مذاهب گفت: رسول خدا  صلی الله علیه و آله  فرمودند: هرکس ولایت علی بن ابیطالب  علیه السلام  را رد نماید ، تکذیب نموده تورات و انجیل و زبور و صحف ابراهیم  علیه السلام  و پیغمبران دیگر را ، زیرا در کتب آنها نازل نشده چیزی مهم تر از شناسایی خدا به یگانگی و اقرار به نبوت محمّد  صلی الله علیه و آله  و ولایت علی  علیه السلام  و ائمه طاهرین  علیه السلام  از نسل او.
    وی تأکید کرد: در كتب مقدس پيشين  ، به آمدن خاتم پيامبران  ، حضرت محمّد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و جانشين وي حضرت علي بن ابي طالب علیهماالسلام ،  بشارت داده شده اما مخالفان اسلام  ، نمي خواهند اين حقيقت را آشكار كنند. بلكه در از بين بردن آن بسي مي‌كوشند.  مثلا در انجيل  ، صحيفة غزل الغزلات  ، چاپ لندن  ، سال 1800 ميلادي  ، باب 5  ، آية 1 ـ 10  ، سخناني از حضرت سليمان عليه السلام راجع به پيامبر خاتم صلي الله عليه و اله و سلم و اميرالمؤمنين عليه‌السلام به طور غيرصريح دارد تا در آخر  ، صريحا مي فرمايد: خلو محمّديم (او دوست و محبوب من  ، محمّد است). ولي از انجيل هايي كه بعد از سال 1800 ميلادي چاپ شده  ، جملة “خلو محمديم” حذف گرديده است و همچنين لفظ “ايليا” يا “ايلي” يا “آليا” كه در كتب مقدّس پيشين ذكر شده  ، مخالفان حقّ  ، مي كوشند ثابت كنند كه مراد از آن  ، خدا يا الياس يا مسيح يا يوحنّا است نه حضرت علي عليه السلام.
    سوادکوهی در ادامه به نظریات برخی یگر از روحانیون مسیحیت اشاره نموده و گفت: ناگفته نماند كه بعضي از روحانيان با انصاف مسيحي كه دربارة “ايليا” يا “ايلي” يا “آليا” تحقيق كرده اند و از زندان تعصّب رهايي يافته اند  ، حقيقت امر را  بيان نموده اند. يكي از آنان mr. j. b.galidon  است  ، كه چنين مي نويسد:
    in  the language of oldest and present hebrew the word “allia” or “ailee” is not in the meanings of god or allah but this word is showing that in next and last time of this world any one will become nominates allia or ailee.
    ترجمه اش این است که در زبانهاي عبراني باستاني  ، كلمة “ايليا” يا “ايلي” به معناي خدا  ، يا “الله” استعمال نشده و نمي شود. بلكه كلمة مذكور نشان مي دهد كه در زمان آينده يا آخرالزمان شخصي خواهد آمد كه نامش “ايليا” يا “ايلي” باشد.
    وی در خاتمه تأکید کرد:  امیرمومنان علی علیه السلام خورشید عالم تاب ولایت در جهان هستی می باشند ،چه خوب است تاریکی ها نیز از ولایت الهیه اش بهرمند گردند و به وسیله آن مسیر دنیای خود را به بهشت سعادت رهنمون سازند.